Sharing Perks
Podziękowanie za trzymanie włączonego anonimowego udostępniania w aplikacji desktopowej. Zgłoszenie jest automatyczne, anonimowe i bezpłatne — a dla wszystkich pozostałych jest darmowe zgłoszenie.
Karta Sharing Perks w aplikacji desktopowej przechowuje losowy, anonimowy bilet. Gdy anonimowe udostępnianie jest włączone, aplikacja melduje ten bilet raz dziennie — nic więcej do niego nie jest dołączone.
Bilet, który zameldował się przez wystarczającą liczbę dni w oknie losowania, jest uprawniony. Bez konta, bez e-maila, bez danych osobowych — i bez zakupu. Nie masz aplikacji? Skorzystaj z darmowego zgłoszenia poniżej.
Gdy losowanie się odbywa, wygrywający bilet jest publikowany tutaj i w aplikacji. Tylko aplikacja zwycięzcy może udowodnić, że posiada ten bilet, więc tylko zwycięzca może odebrać nagrodę.